Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehit cenazesine katılımında etrafını saran kişiler tarafından darp edilirken lince uğrama tehlikesi yaşadı. Güvenlik önlemlerinin yetersiz kalması ve Kılıçdaroğlu’nun götürüldüğü evin bir kadın tarafından yakılmak istenmesi Dünya nezdinde Türkiye için çok olumsuz bir tablo çizdi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı anları.

Read more

Çin’de bir televizyon kanalında yapay zeka bir haber sunucusu, haber sunmaya başladı. Yapay zeka olduğunu söyleyerek söze başlayan sunucuyu, gerçek bir insandan ayırmak olanaksız. Bu durum, yakın zamanda bizleri nelerin beklediği hakkında hem heyecan hem de biraz endişe verici bir durum yaratıyor. İşte yapay zeka haber sunucusu.

Read more

Ilısu Baraj Gölü suları altında kalacak olan tarihi Hasankeyf ilçesinde tarihi eserlerin taşınmasına devam ediliyor. Daha önce türbe ve hamamın taşındığı ilçede 12. Yüzyıldan kalma İmam Abdullah Zaviyesi de hazırlıkların tamamlanmasının ardından dün taşındı. Büyük bir yapının bir bütün halinde taşınma görüntüleri ilçe sakinlerini de ağlattı . İşte Hasankeyf Zaviye taşınma görüntüleri.

Read more